Thursday, March 18, 2010

vaksin H1N1

ari senin itu hari gua dan rakan2 opis telah diberikan suntikan vaksin H1N1 dengan percume.. ahakss.. sebabnye aku adalah staff Hostipal.. hehehe.. mule2 gua macam taknak amek jer sebab gua penah dgr citer, lepas kene injek ada yg lumpuh sblah badann.. ada yg muntah2.. dan macam2 lagi.. penah gak tnya sister kt spital tu, die ckp asal lak xnk amek.. rugi r.. dah le free, kalo kat luar tu mmg mahal nk amek vaksin tu.. sbb ni vaksin gelombang ke-2 nye.. bnyak pekdah nye..

okek.. aku pon make decision nk amek vaksin tu.. oleh kerana ramai gak dak2 opis ambek.. heheh.. kalo ade jadi ape2 pon, mereka pon kene kan.. :D
1 lagi citer mase gua amek injeksion tu, ada la member ku sorg ni, mmg beliau mmg ayam, citer je lebeh, nk amek la ape la.. tp die xnk amek.. gua dan rakan2 laen smua pakse die amek gak.. last2 amek jugak die.. ahhahahah. ye r mana taknye da bahan kaw2 nye.. hekhek..
die mmg penakot ngn jarum.. sungguh AYAM!!

ni ade video die..

video

cuak giler babi.. wakakaka.. duduk pon mcm nk jatuh.. sungguh AYAM!! itulah Shah namanye.. huhuhu..

2 comments:

  1. aktif la sgt kan.. wakakaka.. dah lama gile aku x hapdet ini blog.. huhuhu :D

    ReplyDelete

KOmeN la Ek...