Thursday, March 18, 2010

vaksin H1N1

ari senin itu hari gua dan rakan2 opis telah diberikan suntikan vaksin H1N1 dengan percume.. ahakss.. sebabnye aku adalah staff Hostipal.. hehehe.. mule2 gua macam taknak amek jer sebab gua penah dgr citer, lepas kene injek ada yg lumpuh sblah badann.. ada yg muntah2.. dan macam2 lagi.. penah gak tnya sister kt spital tu, die ckp asal lak xnk amek.. rugi r.. dah le free, kalo kat luar tu mmg mahal nk amek vaksin tu.. sbb ni vaksin gelombang ke-2 nye.. bnyak pekdah nye..

okek.. aku pon make decision nk amek vaksin tu.. oleh kerana ramai gak dak2 opis ambek.. heheh.. kalo ade jadi ape2 pon, mereka pon kene kan.. :D
1 lagi citer mase gua amek injeksion tu, ada la member ku sorg ni, mmg beliau mmg ayam, citer je lebeh, nk amek la ape la.. tp die xnk amek.. gua dan rakan2 laen smua pakse die amek gak.. last2 amek jugak die.. ahhahahah. ye r mana taknye da bahan kaw2 nye.. hekhek..
die mmg penakot ngn jarum.. sungguh AYAM!!

ni ade video die..

video

cuak giler babi.. wakakaka.. duduk pon mcm nk jatuh.. sungguh AYAM!! itulah Shah namanye.. huhuhu..

Thursday, March 11, 2010

Karnival Pendidikan MARA


yeaaaahhh.. mara nk wat karnival pendidikan.. jom2 kite g karnival ni.. aku pon xpenah g karnival2 cmni.. karnival ni wat utk:
=>pameran2 pendidikan
=>program pengajian peringkat diploma/ijazah
=>khidmat kaunseling peluang pendidikan dan kerjaya
=>pameran syarikat2
=>temuduga terbuka
=>seminar kerjaya

bile nye karnival ni??
peringkat kebangsaan - 12-14 Mac kt PWTC, KL
zon sarawak - 19-20 Mac kt Pej Mara negeri Sarawak, Kuching
zon sabah - 24-25 Mac kt Sabah Trade Centre, KK
zon timur(Terengganu) - 28-28 Mac kt Terengganu Trade Centre, KT
zon utara(kedah) - 3-4 April kt Bangunan Majlis Bandaraya Alor Setar
zon selatan(johor) - 10-11 April Palaza angsana , JB

nak tau ape lagi yg ader, jom r g karnival tu.. aku pon skang mau mencri2 keje ni... huhu mana tau kot2 ade rejeki kan... huhuhu..